Let’s go bananas.

Okej, är det bara jag som tycker att det är typ oförskämt att bara hämta ut massa paket hos sitt närmaste postombud utan att någonsin handla något där? Jag har i vilket fall hämtat ut en massa gossiga grejer de senaste dagarna och ska visa och berätta om något fantastiskt: TONY MOLY Magic Food Banana Sleeping pack

Nummer 1: Titta på förpackningen???? Hur cute? Nummer 2: Den luktar verkligen banan, tänk typ bananlack hos tandläkaren? *insert hjärtemojis*

20161026_173015MM vassego för ett riktigt good quality foto, och ett jävligt trött fejs. Mina grannar gillar att banka i golv på nätterna (och eftermiddagarna). Mest hela tiden faktiskt.

MEN! Det här trötta facet kan faktiskt räddas upp av en återfuktande och lugnande nattmask som denna:

Sleeping packs göttar du in sist av allt på hudvårdsrutinen och låter den arbeta under natten. Denna ska vara extra återfuktande och innehålller kamomill och bananextrakt.

Jag älskar idén av attt vakna upp glowy och moisty och det tycker jag att denna gör! Huden känns verkligen moisty. Var först orolig att jag skulle få finnar av den men det verkar jag slippa! Jag har varvat denna med Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating treatment mask och märker ingen direkt skillnad på dem, de är ganska lika i konsistensen dessutom och båda återfuktar huden ungefär lika bra! Dessutom kostar TONY MOLYS Sleeping pack. Bara 8$$$$$$$$$$$$ (ca) på Ebay.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s