jag har blivit med bloggy

Jag tänker att man bör göra något slags presentationsinlägg?

Det är såhär, jag har nyss upptäckt instamoments och dess charm och får ibland för mig att posta all möjlig skit där. MEN även en del hudvård och har fått en hel del frågor faktiskt(!) på vad jag använder, vad det är bra för osv. Det ska jag minsann berätta för er små barn!!! Dock att det är en never ending story och jag pallar helt enkelt inte svara alla (lol), så jag tänkte att gör ett inlägg i bloggen jag inte har och skaffade mig en helt enkelt!

Jag heter Alexandra och är 27 år ung. En av mina bästa vänner kallar mig ”produktkvinnan” eller något sådant, kommer ej ihåg exakt nu. Men jag har väldigt länge gått igång på skönhet/hudvård/hårvård. Nu det senaste har det varit mest hudvård pga börjar bli gammal och planerar att vara fab ganska länge till.

Här är jag när jag posar en fredagskväll:

2016-10-18-06-04-35-1

Här är jag while carping (carpar) i ett land jag ej minns nu:

20161018_190358

Sinnesstämmning:

20161018_190158.png

Här är ett av mina ögonbryn upp och ner på en bra dag:

20161018_190445.png

Sådärja!

Fun fact: Jag har en gång haft en av Götets mest lästa bloggar i typ en månad. Tjänade till och med pengar på den? Kunde koda html till och med???? Glömt allt nu. Kul om man kunde ha mad bloggskillz fortfarande!

Idag har jag förresten testat en sheet mask för första gången, den innehöll snigelslem. Återkommer ang. den!

Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s